Kul djur i dur

6 apr 2013 - 15:00 // Stadshallen, Lund

Bobbe Big Band åker på safari i Afrika för att hälsa på alla djuren! Med sig på turen vill vi ha med en massa äventyrliga barn och föräldrar som vågar hugga in och hjälpa djur som hamnat i knipor! Väl mötta på nallekonsert!

Biljetter kostar 70 för vuxna och 30 för barn (ev serviceavgift kan tillkomma). Biljetter kan köpas av bandets medlemmar, på Biljettbyrån i Lund samt på Ticnet.

 

Om Kul Djur i Dur:

Under föreställningen får barnen följa med på ett musikaliskt safari för att hälsa på alla djuren i Afrika, samt träffa den lilla svenska gösen Gösta som simmat vilse. Sångerna är hämtade ur sångboken med samma namn som föreställningen, skriven av Per-Åke Wennerberg, men musiken är nu arrangerad för helt storband. Låtarna är roliga och enkla och handlar bland annat om boaormen Moa, Gorillan Pernilla och den dansanta Nusse Noshörning.

Det är viktigt att barn både får lyssna, medverka och titta på musik live. För barn som ska välja instrument till kulturskolan kan detta vara en rolig introduktion till att både få se och lyssna på riktiga instrument i en orkester under skojiga förhållanden.

Föreställningen Kul Djur i Dur har tidigare getts av bland andra Bohusläns Big Band och Norrbottens Big Band med stor framgång. Nu vill BBB upprepa succén! Vi blir hjälpta på traven av tre duktiga sångare samt av tre ”reseledare” som guidar barnen genom detta musikaliska safari!