Bobbe Big Band och Miriam Aïda

13 okt 2013 - 15:00 // Lunds Stadshall, Lund

Bobbe Big Band återvänder i höst till den sydamerikanska kontinenten tillsammans med vokalisten Miriam Aïda. Det svenska höstmörkret byts mot latinamerikanska tongångar med musik som Angel Eyes, Senor Blues och No more Blues. Varmt välkomna till en medryckande konsert på Stadshallen i Lund!

Konserten äger rum i Stadshallen i Lund den 13 oktober kl. 15.00. Biljetter kan köpas av på Biljettbyrån i Lund, ticnet.se och bandets medlemmar. Biljetterna kostar 120 kr/40 kr (vuxna/barn upp till 15 år).

Miriam Aïda presenterades för första gången på skiva av pianisten Jan Lundgren 2001 och hennes namn är välkänt på jazzscenen i Sverige och internationellt. Efter skivdebuten har hon gett ut 8 album. Albumen har fått ett mycket positivt mottagande och har tagit Miriams mångsidighet till de stora festivalerna och konserthusen i Europa och även gett henne förmånen att få uppträda i Japan. I sitt senaste album Visans väsen smälter hon samman den svenska visan med den brasilianska musiken på ett självklart sätt.