Samuel Ljungblahd, Rejoice Gospel och Bobbe Big Band

22 apr 2023 - 19:00 // Kuben, Malmö Live, Malmö

Bobbe Big Band välkomnar dig till svängig soul- och gospelfest tillsammans med Samuel Ljungblahd och Rejoice Gospel Choir!

Inspirerad av det musikaliska arvet från Marvin Gaye, Stevie Wonder, Ray Charles och Kirk Franklin har Samuel Ljungblahd klivit fram som en av Sveriges främsta soul- och gospelsångare. Han har släppt flertalet album, turnerat och synts på TV i program som Så ska det låta och Let’s dance. Det stora genombrottet kom när han fick alla gäster i Slottskyrkan att släppa loss under prinsbröllopet 2015.

Rejoice Gospel Choir föddes 1989 och har sin bas i Lund. De blandar egna konserter med samarbetsprojekt och har sjungit med Samuel Ljungblahd tidigare. Rejoice sågs i MSO:s hyllning av Aretha Franklin för några år sedan, och har med sin själfulla sång dragit in pengar till både Musikhjälpen och Radiohjälpen.

Lundabandet Bobbe Big Band leds sedan starten 2005 av trumpetaren och arrangören Robin ”Bobbe” Hellström. Bandet har genom åren framträtt med solister såsom Nils Landgren, Cæcilie Norby, Janne Schaffer och Filip Jers.

Köp biljetter (Malmö Live:s webbplats)